Mirë se vini

Video KONTAKTI


Rrustemi Trockenbau - Kosovë

ju ofron të gjithë shërbimet rreth punimeve me Gips!
Nëse tavanet, Muret ose katet tuaja kanë nevojë për shërbime me gips, ne jemi partneri i duhur!

Ne kryejmë punën tonë shpejt dhe pastër, cilësi në shërbim. Natyrisht ne gjithashtu mbajmë të gjitha DIN Standardet si dhe rregulloret e sigurisë.

Ne shpresojmë që t'ju ndihmojmë në porosinë tuaj me njohuritë tona. Me respekt, Musli Rrustemi

RRUSTEMI TROCKENBAU

Punime me Knauf, Glet, Fasada, Ngjyra dhe dekore të tjera!

Shërbimet tona me gips përfshijnë punimet:

Mure

Tavane

Terrasa

Muret ndarëse

Dysheme