SHËRBIMET

RRETH NESH

Rrustemi Trockenbau - Kosovë
ju ofron të gjithë shërbimet rreth punimeve me Gips! Nëse tavanet, Muret ose katet tuaja kanë nevojë për shërbime me gips, ne jemi partneri i duhur!

Ne kryejmë punën tonë shpejt dhe pastër, cilësi në shërbim. Natyrisht ne gjithashtu mbajmë të gjitha DIN Standardet si dhe rregulloret e sigurisë.

Ne shpresojmë që t'ju ndihmojmë në porosinë tuaj me njohuritë tona. Me respekt, Ekrem Rrustemi

Shërbimet tona me gips përfshijnë punimet:

Mure

Tavane

Terrasa

Muret ndarëse

Dysheme